15 Aralık 2015 Salı

Kan Kırmızı-Aslı Karabulut (Mesajlaşma+Karakter Tanıtımı KPİBT#3)




Balım&Emir







  Lizzie&Erdem


                                                     

                            


Karakter Tanıtımı





  Balım Türker,22 yaşında. Los Angels'da üniversite son sınıf olan kızımız okulunu bitirmeyi iple çekiyor. Çok inatçı bir kişilik kendisi daha doğrusu dediğim dedik çaldığım düdük modunda her zaman. Yani siz ona "Balım bunu sakın yapma!" derseniz kesinlikle yapacaktır.Ailesinin prensesi tam anlamıyla.İçinde bastırılmış ateşli kadın kızımızın Emir'i görmesiyle ortaya çıkıyor. Onun yüzündeki bu masum ifadeye kanmayın masumiyet maskesi Emir'i görmeden önceydi. Bu arada bizim kızda bu inatçılık ve aşk olduktan sonra her şeyi yapar bence benden söylemesi ;)











   Bakın burada kim var:) Evet bu bakışlar sadece ona ait olabilir! Emir Soylu! Yakışıklı oğlumuz 32 yaşında başarılı bir iş adamı. Kendinden her daim emin fakat konu Balım olunca ilk başlarda geri durmadı desek yalan olmaz.Bunda Erdem'inde etkisi de çok büyük. Haşin erkeğimiz Emir tam bir akrep erkeği. Aşık olana kadar çapkın, sevdi mi ölesiye seven ve sevdiği abisine sarılmasını bile kıskanan bir adam. Güçlü duruşu bu hayatta onun yapamayacağı hiç bir şey yok diye bağırıyor adeta. Ha bu arada çok sexy değil mi?









  Bu güzel kızımızda Lizzie Karatay. Kendisi yarı Türk yarı İngiliz. Güzelliğini annesinden almış. (Bizde Erdem'in yalancısıyız.) Lizzie hayatımıza Balım'ın ev arkadaşı olarak giriyor ve gelini olarak çıkıyor. Hikayemizde bence en çok ezilen karakterimiz bu kızımız. Balım'ın kaprisleri, üzüntüsü, şımarıklığı böyle her ne varsa hepsine katlanıyor. Erdem'de büyük aşkı buluyor ve kızımızın en büyük şansı bu.









  Ve geldik Erdem Türker'e. O'da 32 yaşında ve başarılı bir iş adamı. Kardeşine çok büyük bir bağ ile bağlı. Aşık olduğu kadını da çok sevdiği kardeşi getiriyor ona. Yakın arkadaşı Emir'e göre daha uysal birisi. Yeter ki ona yalan söylemeyin.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder